TCMA: De meest praktijkgerichte acupunctuur opleiding van Nederland.

TCMA: De meest praktijkgerichte acupunctuur opleiding van Nederland.

TCMA: Traditional Chinese Medicine Academie Nederland: De meest praktijkgerichte acupunctuur opleiding van Nederland: Met een TCMA diploma op zak weet je zeker dat een praktisch vaardige acupuncturist bent. TCMA is een CPION erkende opleiding Acupunctuur en TCM op HBO niveau.

De meest praktijkgerichte acupunctuur opleiding van Nederland: Met een TCMA diploma op zak weet je zeker dat een praktisch vaardige acupuncturist bent.

Bent je arts, fysiotherapeut of heb je een andere (para)medische achtergrond en heb je interesse in de Klassieke Chinese Geneeskunde? Twijfel dan niet en kom eens langs! JE zult direct enthousiast worden van onze praktijkgerichte aanpak om goede acupuncturisten op te leiden. Kijk op www.tcma.nl voor de eerstkomende open dag en andere informatie over de opleiding.

Twijfel je of je genoeg medische kennis hebt, of weet je zeker dat je die niet hebt? Ook dan is er plek voor jou bij TCMA. We hebben een voortraject van een jaar waarin je klaargestoomd wordt voor de acupunctuur opleiding. Dit is onze Medische Basis Kennis opleiding (MBK), waarin je kennis van anatomie, fysiologie en pathologie op niveau gebracht wordt. Ook in de MBK schenken we bij TCMA veel aandacht aan praktijk: na dit jaar ben je vaardig in het palperen van de oppervlakkige anatomische structuren, zodat je je makkelijk kunt oriënteren op het menselijke lichaam bij het zoeken naar acupunctuurpunten. Tevens zorgen we ervoor dat je groeit in je therapeutische vaardigheden.
Na succesvol afronden van de MBK heb je al meteen een volwaardig diploma op zak. Je kunt daarmee onze opleiding voor acupunctuur beginnen, maar dit diploma kan je bijvoorbeeld ook combineren met een Shiatsu opleiding.

De opleiding telt vele stagedagen, waarbij je alle facetten van de acupunctuur mag oefenen. Onder begeleiding van een ervaren docent worden “echte” patiënten behandelt. Acupunctuur Maas en Waal is zo’n stageadres